Sunday

Salam Awal Muharram!


Hye olls!
Lama sgt tk update rasanyee.
Teeheee :D
How is everyone doing??

Anyway kan kan ..
Life has been unfair lately!
Hidup sy sgt bermasalah -.-
Well, masalah yg dicari dgn sendirinyaa.


What else can i say?
Berlaku sedikit pertikaman lidah dgn seorg manusia yg subhanAllah teramat laa biadap!
I don't need to be a kaki kikis to support my demanding life.
So what if saya nk pakai brg brg mewah?
Bapak sy mampu!


Tk perlu rasanya awk nk berkata kata tntg perihal kewangan keluarga saya.
Saya bkn nk menunjuk, tp alhamdulillah bapak saya boleh tampung saya.
Mampu lg nk bg duit utk shopping semua.
Tak mintak duit awk.


And i don't need any other guys or men utk jd penaja saya :D
I only need my dad! Yes my beloved dad sahaja.
Mmg saya kaki shopping.
Saya mmg kaki pembaziran wang ringgit.


It doesn't mean saya shopping bnyk and selalu pokai, sy akan menggunakan lelaki utk kepentingan sndiri.
Kalau dihitung hitung, a month only .. My expenses can reach up to more than RM2K.
Hidup saya sudah cukup mewah.
Lebih mewah dari mereka yg bekerja!


That's why, saya tk hadap duit awk awk semua!!
Yes, i don't have a car now.
My dad took it back for mistakes i did.
Tapi saya tk kesah pun naik bus rapid utk pegi ke class yee :p
Bestt kot bit bit beramai ramai dgn kwn kwn.


Saya masih mampu utk menjalani hidup yg susah.
Saya tkde pulak memperguna jantans keparats diluar sana utk tumpg kereta ke apa.
Tidak perlu semua itu.
Saya pun dah biasa hidup susah.
I might look like i'm a spoil brat girl ..
Tapi saya juga dah terbiasa hidup susah.

Even ayh menyediakan segalanya serba lengkap, tapi saya tetap hidup sederhana.
Pedulik apa laa korg nk kata aku berlagak or whatever kan.
And to this particular person :))
It doesn't mean aku pakai kereta BMW or MG or Roadster or wtv continental cars, you can judge me that i can't live w/out money!

It doesn't mean, merekaaa yg pakai kereta hebat tu kaya.
Apa lahh sgt ada dekat kereta? :D
Saya pun penah jugak pakai kereta tempatan! Lol.
Name me anytg. Myvi? Waja? Wira??
Family saya ada je pakai.

And you know what, tk semestinya dah kenal saya bertahun awk kenal my whole family and the real me!
Okay malas nk bertekak.
Awal Muharram and we should have a brand new goals kan?
Saya sentiasa memaafkan awk awk semua! :p
Sila maafkan sy juga.

Once again, salam awal muharram :')
I'm at home noww.
Will go back to my rumah sewa later.
Sob sob :((
Kt rumah ada astro.
Di rumah sewa tiada :((((
*ops! bukan tkboleh hidup susah ye. saja cakap!

That's all for now.
Lots lots of love love!
Takecaree uolls.

Love,
Baby Buncit.

No comments:

Post a Comment