Friday

Dugaan yang sentiasa mendatang :|

Hi and assalamualaikum <3
I know, it has been a while since i updated my blog.
Things happened .. Lots of thing actually!
I really dont know where or how to start.

Sekarang ni rasa mcm hidup huru hara sgt.
Semua benda tak menjadi.
Terlalu banyak masalah.
Apa yg Nora buat semua tak mendatangkan faedah..

Tapi didalam kesedihan tu semua, ada jugak kegembiraan.
Tipu kalau tkde kan?
As for the current moment, Nora terasa sgt lost.

Nora dah bnyk membazir masa yg ada.
Banyak sgt.
Hmm pejam celik, dah dekat 2 tahun masa Nora terbuang mcm tu jee.
Apakah?

Ya Allah, kau tunjuk kn padaku jalan mana yg terbaik?
Sememangnya aku buntu.
Aku teramat memerlukan petunjukmu.

Honestly, now Nora tgh dilema.
To continue my studies or to achieve my dream?
Nora nak sgt pegi interview Air Asia yg coming soon ni.
Nora nk rasa mcm nk bwk diri jauh dari sini.
Nora nk tenangkan diri.
Nora nk lari dari semua org.

Tp, mampu ke Nora tinggalkan semua org?
Nora lemah.
Nora tk penah boleh pun nak buat sesuatu benda sorg diri.

Dah biasa jd budak manja, nah ini padahnya.
Bila otak serabut, masalah bertimpa dtg..
Kau jd tak keruan!
Bagus Noraaa -.-'

Well, nak jadi FA ni punn mcm bnyk halangan.
Ramai yg tk agree.
Kata mereka jd FA ni bnyk bergelumang dgn dosa.
YES.. i know, honestly.

Tp kalau Nora tak pergi dari sini, mungkin hati ni akan forever terluka.
People around me.. takkan tktau Nora menderita???
Seriously????? NO ONE CARE???
Ugh.

Decision has to be made.
Mind has to be set.
Life must go on!
Nak taknak, Nora kena pilih jalan hidup.

Hmmm, ok dah.
Now nk pegi menangis kejap.
Bye :'(

No comments:

Post a Comment