Tuesday

Should i stay strong or stronger?

Hi blog.
Kita sedih.
Harini kita sedih.
Sedih sgt.

Tadi kita nangis nangis tau.
Kita nk cter kt awak.
Tp kepala kita pening doh.

Awk, kita skng ni kn dah kurus sikit. Eh, bnyk sikit laa sbnrnya.
Kita happy sikit. Sikit jelaa.
Tp ibu kita risau.
Sbb kita tak makan.
Tak keluar bilik.
Dah 2 hari.

Awk, mcm deja-vu je ni..
Dulu masa muda mudi pun pnh mcm ni jgk.
Serious sama!! Tp dulu tu 2 mggu.
Ni 2 hari baru..

Pastu td, kita borak dgn ibu kita.
Kita ada planning baru.
Ahad ni kita ada interview Air Asia.
Kalau dpt, alhamdulillah.
Kalau tk dpt, tkpe.
Kita nk keje dulu 6 bulan.

Within 6 bulan, kita nk kumpul duit sikit.
Kita igt kita mcm nk berhijrah laa.
Hikhik. Bunyik mcm poyo, ke mmg poyo? :/
Ibu kita suruh berhijrah pergi UK sbb dia ada kwn kt sana.

Tp kita nk berhijrah pegi tmpt yg tkde org kenal.
Paling penting sgt jauh dari Malaysia.
Kita merajuk tau dgn Malaysia.
Kita dah tk tertanggung lg.

Tp awk jgn risau, kita sure bwk awk.
Awk je yg kita ada skng.
Awk kn baik dan comel.
Hehee.
Hmm tp kita takut.
Boleh ke kita survive??

Kita ni mcm bdk bdk.
Tak matang, tak pndai berdikari.
Dah biasa ada org jaga.
So kita kena bwk teman laa nnt kn?
I mean, selain awk laa hhehe.

SOOOOO..
Kita kena strt survey dari skng..
Rumah kt sana mcm mana, kerja, mkn sume laa.
6 bulan ckup kot utk prepare? :D
Awk jnji kena tlg kita.

Jgn tggal kita okay?
:-*
Nites!

No comments:

Post a Comment